Η ΞΥΛΕΞΠΕΡ

Τα καλύτερα είδη ξυλείας από όλο τον κόσμο στη διάθεσή σας.
xylexper_first_warehouse
xylexper-emporio-xyleias-epikoinwnia

Χάρη στην πολυετή, ανεκτίμητη εμπειρία που αποκτήθηκε με τα χρόνια από τους ιδιοκτήτες, η συνολική ομάδα της ΞΥΛΕΞΠΕΡ κατανοεί εις βάθος τις ανάγκες του κλάδου γι΄ αυτό και είναι σε θέση να εμπορεύεται με επιτυχία αξιόπιστα προϊόντα ξυλείας και να σας παρέχει άριστο επίπεδο υπηρεσιών, αφουγγραζόμενη πάντα τις ανάγκες σας.

Μερικά ενδιαφέροντα ιστορικά δεδομένα

Η ΞΥΛΕΞΠΕΡ Α.Ε. έχει συνεχή παρουσία στην αγορά απο το 1850, ενώ με τη σημερινή μορφή και σύνθεση λειτουργεί απο το 1983. 

Το 1983 ιδρύεται η εταιρεία «Ν.ΠΑΝΤΑΖΑΚΟΣ – Γ.ΠΑΠΑΧΑΤΖΑΚΗΣ Ο.Ε.» η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ξυλείας, με στόχο τη διάθεσή της στην εγχώρια αγορά.

 Το 1992 η εταιρεία δημιουργεί αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Μάνδρα Αττικής, σε μία έκταση 13.122 m².

 Το 1998  μετασχηματίζεται σε ανώνυμη με την επωνυμία «ΞΥΛΕΞΠΕΡ Α.Ε.».

 Το 2001 ιδρύει ένα νέο ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, σε μία έκταση 9.096 m² με στόχο τη δημιουργία δικτύου πωλήσεων και στη Βόρεια Ελλάδα.

Έκτοτε η ΞΥΛΕΞΠΕΡ Α.Ε. συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της και τη βαθιά γνώση της αγοράς.

Διαθέτοντας στην εγχώρια αγορά εμπορεύματα υψηλής ποιότητας με στόχο τη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη του δικτύου μας και την παροχή βέλτισης εμπειρίας εξυπηρέτησης στους συνεργάτες μας.

xylexper_warehouse_moudania

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία

0
Πελάτες
0
Προμηθευτές
0
Χρόνια Εμπειρίας

Η εστίασή μας είναι 100% στις ανάγκες και την ικανοποίηση των συνεργατών μας. Κατά την εξυπηρέτησή σας, βεβαιωνόμαστε ότι κάθε μικρή λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη.

Ασχολείστε με το εμπόριο ξυλείας και αναζητάτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή & συνεργάτη;