κατηγοριεσ προϊΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα ξυλείας που εισάγει και διανέμει η εταιρεία μας φέρουν την πιστοποίηση FSC, δηλαδή έχουν παραχθεί τηρώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ορθή χρήση των δασικών πόρων (Αειφορική Δασική Διαχείριση).

pistopoiisi-fsc-xylexper

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

xylexper_plywood

ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ

Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα στις εισαγωγές κόντρα πλακέ από όλον τον κόσμο, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ξυλεία τύπου Κόντρα Πλακέ.

MDF

Τα MDF (medium-density fibreboards) είναι ένα επεξεργασμένο προϊόν ξύλου που κατασκευάζεται με τη διάσπαση των υπολειμμάτων σκληρού ή μαλακού ξύλου σε ίνες και στη συνέχεια διαμορφώνεται σε πάνελ υποβάλλοντάς το σε υψηλή θερμοκρασία και σωστή πίεση. Η Ξυλεξπέρ παρέχει μεγάλη ποικιλία σε ξυλεία τύπου MDF. 

OSB

Η σανίδες OSB (oriented strand boards) είναι ένας τύπος κατασκευασμένου ξύλου παρόμοιου με τις μοριοσανίδες, που δημιουργείται με την προσθήκη κολλών και στη συνέχεια με συμπίεση στρωμάτων ξύλου προς διάφορες κατευθύνσεις.

ΜΟΡΙΟΣΑΝΙΔΑ

ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ

Η μελαμίνη είναι ένα βιομηχανοποιημένο ξύλο. Είναι παρόμοιο με τις μοριοσανίδες, αλλά η μελαμίνη είναι εξαιρετικά ισχυρότερη και παράγεται με διαφορετική διαδικασία. Οι βελτιώσεις στη συνολική παραγωγή της μελαμίνης της έχουν δώσει μεγάλη απήχηση στην αγορά.

SUPERPAN

 Οι Superpan σανίδες, είναι  ιδιαίτερα ανθεκτικές, καθώς συνδυάζουν τα κύρια πλεονεκτήματα του MDF και της μοριοσανίδας, ενώ, προσφέρουν τέλεια κοπή, η οποία μειώνει σημαντικά το θρυμματισμό και τα ρινίσματα και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των εργαλείων.

ΠΡΙΣΤΗ ΞΥΛΕΙΑ

ΞΥΛΕΙΑ ΕΛΑΤΗΣ

ΞΥΛΕΙΑ ΠΕΥΚΗΣ

HARD WOOD

ΑΦΡΙΚΗΣ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΑΣΙΑΣ

ΔΑΠΕΔΑ – ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΠΑΤΩΜΑ

DECKING

ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΑ DECKING

Ασχολείστε με το εμπόριο ξυλείας και αναζητάτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή & συνεργάτη;