ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση αποτελούσε πάντα το σημείο αναφοράς για την ομάδα της ΞΥΛΕΞΠΕΡ.  Για οποιοδήποτε ενδιαφέρον συνεργασίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

xylexper_logo

Γραφεία Ξυλεξπερ - Ευριπίδου 2, Πειραιάς

Τα Κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στην περιοχή του Πειραιά. Εκεί βρίσκεται η Διεύθυνση της Εταιρίας, αλλά το και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό το οποίο είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση. Δείτε τη διεύθυνση και το χάρτη για να σας καθοδηγήσει στο πως να μας βρείτε.

Αποθήκη Μάνδρας - Ελευσίνα - Θέση Κάψαλα 19600

Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρίας καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας. Η πρώτη βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής, συνολικού εμβαδού 13.122 τ.μ. Ο αποθηκευτικός χώρος διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (κλάρκ) και εξειδικευμένο προσωπικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την διεύθυνση και το χάρτη για να σας καθοδηγήσει στο πως να μας βρείτε.

Αποθήκη ΒΙΠΕ Χαλκιδικής - Νέα Μουδανιά Θεσσαλονίκης 63200

Η δεύτερη βρίσκεται στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής,  συνολικού εμβαδού 9.096 τ.μ.Ο αποθηκευτικός χώρος διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (κλάρκ) και εξειδικευμένο προσωπικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την διεύθυνση και το χάρτη για να σας καθοδηγήσει στο πως να μας βρείτε.